Reserveren

In het centrum van Haren is Eetcafé Uniek gevestigd in een karakteristiek oud pand.Het pand heeft reeds diverse bestemmingen gekend. Zo was er ooit een kolenhandel gevestigd, maar ook een bruin café. Op 1 september 2008 opende Eetcafé Uniek haar deuren in dit historische pand.

Eetcafé Uniek heeft een ongedwongen sfeer waar u heerlijk kunt dineren. Binnen is het modern en warm ingericht met aanwezigheid van een bar. Hier kunt u altijd plaatsnemen voor een drankje en hapje. U kunt natuurlijk ook plaatsnemen op het terras en daar genieten van al het lekkers dat wij u voorschotelen.

De keuken

In de keuken worden eerlijke gerechten uitsluitend met verse producten op een heerlijke wijze bereid en wij passen de menukaart elk seizoen aan, aan de producten van dat moment. Daarnaast kunt u zich laten verrassen door ons assortiment wijnen en speciaalbieren.

Kunt u moeilijk of geen keuze maken uit alle heerlijkheden op de kaart, dan kunnen wij voor u een proeverij verzorgen. U krijgt dan diverse voor-, hoofd en nagerechten van de dinerkaart geserveerd. Dat kan als u met meer dan vier personen bent.

Openingstijden en reserveringen

U kunt van woensdag t/m zaterdag vanaf 11:00 uur bij ons terecht voor de lunch. De keuken is op deze dagen geopend van 11:30 tot 21:00. Op dinsdag en zondag zijn we vanaf 16:00 uur geopend. De keuken voor het diner opent vanaf 17.00 uur tot 21:00. Op maandag zijn wij gesloten. Vanzelfsprekend bent u eveneens welkom voor een kop koffie, een heerlijk glas wijn, of een lekker speciaalbier. Wilt u met een (grote) groep komen lunchen, borrelen en/of dineren dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen om de verschillende mogelijkheden te bespreken.